Talonrakennus

Talonrakennusta koko Varsinais-Suomen alueella

Muhiiko päässäsi unelma uudesta kodista vai oletko jo pitemmällä talonrakennusprojektisi kanssa? Anna Rakennus Keppola Oy:n tehdä talotoiveestasi totta. Suoritamme uudisrakentamista koko Varsinais-Suomen alueella, ja tilaisuuden tulessa kauempanakin. Palvelemme niin yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia kuin myös yrityksiä kaikenlaisissa rakennustarpeissa. Pystytämme myös eri valmistajien (mm. Kannustalo ja Design-Talo) talopaketit.

Uudisrakentamista maatöistä katon asennukseen

Yritykseltämme saat kaikki tarvittavat rakennusurakan vaiheet, maanrakennustöistä vesikaton asennukseen ja sisätilojen pintamateriaalien asennuksiin - ja tietenkin kaiken muun siltä väliltä. LVIS-työt saat myös kauttamme, luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme tekeminä. Uudisrakennamme niin pientaloja, kesämökkejä kuin myös yritysten toimitiloja - aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Soita ja kerro lisää talosuunnitelmistasi

Olipa kyseessä sitten paperilla kypsytelty taloprojekti tai valmis paketti vailla toteuttajaa, ota yhteyttä ja kerro lisää. Kerromme mielellämme lisää kattavista palveluista ja osaamisestamme. Laskemme sinulle myös tarjouksen, joka ei velvoita sinua mihinkään.