Huoneistoremontti

Huoneistoremontit Varsinais-Suomen alueella

Anna asiantuntijan toteuttaa kotisi tai toimitilasi huoneistoremontti - ammattilaisen tekemä laatu näkyy ja kestää vuosien ajan. Rakennus Keppola Oy suorittaa kaiken kattavat huoneistoremontit, keittiöremontit sekä kylpyhuone- ja saunaremontit Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Meiltä urakka kuin urakka luotettavasti ja molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä - aikataulujen pitäessä tietenkin.

Keittiöremontti, pintaremontti tai kylpyhuoneen uusiminen - Onnistuu!

Täyden palvelun yrityksenä teemme kaikenlaiset pintaremontit lattiasta kattoon: asennamme lattiat, maalaamme, tapetoimme, listoitamme ja laatoitamme sekä teemme kaluste-asennukset. Uusimme myös keittiöt, sekä märkätilat kuten kylpyhuoneet ja saunat toiveidesi mukaisesti. Halutessasi saat urakat avaimet käteen -periaatteella, kohteen suojauksesta loppusiivoukseen - me huolehdimme kaikesta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous jo tänään!

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai kätevästi sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Kysy lisää tai tee suoraan tarjouspyyntö, joka ei sido sinua mihinkään. Olipa urakka mikä tahansa, Rakennus Keppola Oy on alansa palveleva ammattila