Skip to main content

Anna asiantuntijan toteuttaa kotisi tai toimitilasi huoneistoremontti – ammattilaisen tekemä laatu näkyy ja kestää vuosien ajan. Rakennus Keppola Oy suorittaa kaiken kattavat huoneistoremontit, keittiöremontit sekä kylpyhuone- ja saunaremontit Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Meiltä urakka kuin urakka luotettavasti ja molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä – aikataulujen pitäessä tietenkin.

Keittiöremontti, pintaremontti tai kylpyhuoneen uusiminen – Onnistuu!

Täyden palvelun yrityksenä teemme kaikenlaiset pintaremontit lattiasta kattoon: asennamme lattiat, maalaamme, tapetoimme, listoitamme ja laatoitamme sekä teemme kaluste-asennukset. Uusimme myös keittiöt, sekä märkätilat kuten kylpyhuoneet ja saunat toiveidesi mukaisesti. Halutessasi saat urakat avaimet käteen -periaatteella, kohteen suojauksesta loppusiivoukseen – me huolehdimme kaikesta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS JO TÄNÄÄN!

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai kätevästi sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Kysy lisää tai tee suoraan tarjouspyyntö, joka ei sido sinua mihinkään. Olipa urakka mikä tahansa, Rakennus Keppola Oy on alansa palveleva ammattilainen.

Huonokuntoinen katto on kuin terveysriski kodillesi tai yrityksesi toimitilalle. Teetä kattoremontti ja estä kosteuden pääsy talon rakenteisiin – ennen kuin on liian myöhäistä. Rakennus Keppola Oy suorittaa kattoremontit vuosien kokemuksella erilaisiin kiinteistöihin: pientaloihin, kesämökeille ja yrityskiinteistöihin koko Varsinais-Suomen alueella.

Urakoimme peltikatot tehokkaasti ja parhaalla laadulla

Meiltä saat mm. peltikattoremontit avaimet käteen -palveluna, vanhan katon purkutöistä uuden asennukseen saakka. Työt tehdään aina turvallisuusnäkökohdat huomioon ottaen niin, ettei urakasta koidu ylimääräistä haittaa kohteelle tai ympäristölle. Työnjälki on laadukasta, katsetta ja aikaa kestävää.

SUOJAA KOTISI SUOMEN SÄILTÄ – OTA YHTEYTTÄ!

Paras aika tehdä kattoremontti on silloin, kun vanha ja hyvin palvellut katto vielä pitää veden ja myrskyn ulkopuolella. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää tarvitsemasi kattourakasta – saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Muhiiko päässäsi unelma uudesta kodista vai oletko jo pitemmällä talonrakennusprojektisi kanssa? Anna Rakennus Keppola Oy:n tehdä talotoiveestasi totta. Suoritamme uudisrakentamista koko Varsinais-Suomen alueella, ja tilaisuuden tulessa kauempanakin. Palvelemme niin yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia kuin myös yrityksiä kaikenlaisissa rakennustarpeissa. Pystytämme myös eri valmistajien (mm. Kannustalo ja Design-Talo) talopaketit.

Uudisrakentamista maatöistä katon asennukseen

Yritykseltämme saat kaikki tarvittavat rakennusurakan vaiheet, maanrakennustöistä vesikaton asennukseen ja sisätilojen pintamateriaalien asennuksiin – ja tietenkin kaiken muun siltä väliltä. LVIS-työt saat myös kauttamme, luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme tekeminä. Uudisrakennamme niin pientaloja, kesämökkejä kuin myös yritysten toimitiloja – aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

SOITA JA KERRO LISÄÄ TALOSUUNNITELMISTASI

Olipa kyseessä sitten paperilla kypsytelty taloprojekti tai valmis paketti vailla toteuttajaa, ota yhteyttä ja kerro lisää. Kerromme mielellämme lisää kattavista palveluista ja osaamisestamme. Laskemme sinulle myös tarjouksen, joka ei velvoita sinua mihinkään.